Tvaika ziemas izpārdošanas sākuma laiks - lūk, kad krājkontrole sāk darboties

steam winter sale start time here s when savings bonanza goes live

Nākamā Steam izpārdošana sāk darboties ļoti drīz, taču tā nenonāks ātrāk, ja turpināsiet atsvaidzināt veikala lapu. The Tvaika ziemas izpārdošanas sākuma datums ir iestatīts uz 19. decembri - mazāk nekā 24 stundas no brīža, kad šis stāsts tiek rādīts, tāpēc, ja skatāties uz dažām lielākajām spēlēm, lai ietaupītu naudu, jums vairs nav daudz jāgaida.



Steam ziemas izpārdošana tiks sākta 2019. gada 19. decembrī plkst. 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT. Tas ir tas pats laiks, kad Steam veikals vienmēr tiek atjaunināts, lai jūs varētu domāt par šīs stundas atstāšanu kad notiks nākamā izpārdošana. (Vai arī vienkārši atkārtoti izmantojiet to Google tīklā, mēs joprojām būsim šeit.)



Valve oficiāli paziņoja, ka pārdošana ir gaidāma, taču mēs nezinām, kādā formā tā notiks. Valve parasti attālinājās no pagājušo gadu prātīgākajām akcijām un nesenajiem centieniem, piemēram, Tvaika Grand Prix ir bijuši vairāk samocīti nekā jautri. Vismaz jūs varat rēķināties ar veselu ķekaru ietaupījumu par visu, sākot no masveida 4X spēles pazemoties dīkstāves spēles .

Jūs redzēsiet arī spēlētāju balsu rezultātus par Steam balvas sāksies 19. decembrī. Gada labāko Steam lietotāju nominantu vidū šogad ir Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Destiny 2 un Devil May Cry 5.