Honor 7. sezonai nākamnedēļ tiek pievienota jauna karte ar mitru cietoksni

honor season 7 adds new map with moist fortress next week

Ubisoft atklāja, ka For Honor 7. sezona ar nosaukumu “Storm and Fury” tiks izlaista nākamnedēļ, ceturtdien, 2. augustā.

Jaunajā bezmaksas atjauninājumā tiks iekļauta pavisam jauna karte Secluded Keep, kas tiek raksturota kā savulaik dievbijīga Kunga personīga atkāpšanās, ko ieskauj ūdens, un tagad tas ir ļoti apstrīdēts priekšpostenis. Šis jaunais ūdeņainais cietoksnis, ko ieskauj dziļš grāvis (un ar vairākiem punktiem, no kuriem tajā iekrist), būs pieejams Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl un Duel. Pamatojoties uz spēlētāju atsauksmēm, Ubisoft arī veic būtiskas izmaiņas varonēs un dārzos, kā arī gatavo lielu rangu sistēmas atjaunošanu.





Komanda rangu sistēmas augšgalā pievieno divas jaunas nodaļas - meistars un lielmeistars, kuras tās raksturo kā rezervētas sīvākajiem karavīriem. Būs jauns ranga līderu saraksts, un spēlētāji varēs pievienoties ranga duelīša spēlēm ārpus turnīriem, kas tagad tiks aktivizēti pēc rotācijas nedēļas beigās. Ir arī pastāvīga 30% atlaide visiem kaujas tērpiem.

Vairāk informācijas par 7. sezonu Ubisoft atklās tiešraidē For Honor Warrior's Den viņu Twitch kanāls , kas notiek 2. augustā pulksten 09:00 PT / 17:00 BST / 18:00 CET.

Šis atjauninājums nāk pirms spēles lielās Marching Fire paplašināšanas, kas samazināsies 16. oktobrī un pievieno jauno ķīniešu Wu Lin frakciju, jaunu 4 × 4 režīmu ar nosaukumu Breach un daudzas citas funkcijas.