Lūk, kad jūs varat spēlēt Rainbow Six Siege’s White Noise atjauninājumu

here s when you can play rainbow six siege s white noise update

varavīksnes sešu aplenkuma darbība balts troksnis

Atjauninājums, 5. decembris:Ubisoft ir apstiprinājis operācijas White Noise izlaišanas laiku.



Apkope operācijai Baltais troksnis tiks sākts plkst. 11:00 EST (16:00 GMT) un ilgs aptuveni stundu. Ubisoft vakar vakarā tviterī apstiprināja atjauninājuma izlaišanas laiku.



Šeit ir viss, par ko mēs zinām jaunie Rainbow Six Siege atjauninājumi .

Ubisoft arī apstiprināja, ka PC plākstera izmērs būtu 23,36 GB ar High Res un 15,23 GB bez High Res.



Sākotnējais stāsts, 4. decembris:Operācija Baltais troksnis ir pieejams rīt, 5. decembrī (ja jums ir 2. gada sezonas caurlaide) ar trim jauniem operatoriem un jaunu reitinga karti, kā arī 4. sezonas sākumu.

Ir vērts atzīmēt, ka mēs precīzi nezinām, kad atjauninājums tiks publicēts, taču pagātnes forma ļauj mums izdarīt diezgan labu minējumu - lielie plāksteri vienmēr nolaižas vienlaikus un visi jaunie gadalaiki iepriekš ir samazinājušies otrdienā (ti, rīt ). Paturot to visu prātā, tieši tad, kad sāksies jaunās sezonas uzturēšana:

  • 08:00 PT
  • 10:00 CT
  • 11:00 ET
  • 16:00 GMT
  • 17:00 pēc Centrāleiropas laika
  • 01:00 (trešdien, 6. septembrī) AKT

Šis ir personālā datora apkopes laiks, tāpēc pats atjauninājums nedarbosies tieši tajā brīdī. Patiesībā ir grūti precīzi pateikt, kad varēsit atskaņot jauno saturu. Mēs zinām, ka PS4 apkope notiek divas stundas pirms un Xbox One apkope stundu pirms datora apkopes. Cerams, ka tas nozīmē, ka atjauninājums būs pieejams ne ilgāk kā stundas laikā, lai gan ir bijuši gadījumi, kad apkope ir prasījusi tikai dažas minūtes.