Hearthstone Scholomance paplašināšanai ir izlaišanas datums

hearthstone s scholomance expansion has release date

Viens no labākās kāršu spēles uz datora atkal kļūs lielāks. Gada Scholomance akadēmijas paplašināšanās Hearthstone izlaišanas datums ir 6. augusts, paziņoja Blizzard. Harija Potera iedvesmotā paplašināšanās papildina spēli ar 135 jaunām kartēm, no kurām 40 ir jaunas divklases kartes.



Scholomance akadēmija ir labi ieslodzīts cietums no klasiskās World of Warcraft - tā ir nekromantu skola, sava veida ļauns Cūkkārpa, kā mēs paskaidrojām mūsu Scholomance spēles priekšskatījums . Bet tas nav tā, kā jūs atceraties no MMORPG - Hearthstone vīzija par Scholomance Academy ir tāda, kāda būtu bijusi skola, kad tā bijusi vislabākajā laikā, ilgi pirms izpostītajām drupām no World of Warcraft.



Laikā no šī brīža līdz palaišanai jums būs iespēja vēlreiz ielūkoties Scholomance Academy. Blizzard tur kartīšu atklāšanas tiešraidi 29. jūlijā plkst. 18:00 BST / 13:00 EDT / 10:00 PDT, piedaloties YouTuber Kripp un Hearthstone izstrādātājam Alekam Dossonam. Jūs varēsiet noķert to, kas pārdzīvots oficiālais Hearthstone YouTube kanāls .

Šeit ir paziņojums:

Varbūt aizraujošākais Scholomance akadēmijas aspekts ir duālās klases jēdziens, dodot Hearthstone dažādām klasēm piekļuvi dažām tām pašām kartēm. Blizzard stāsta, ka to iedvesmojusi ASV universitāšu sistēma un ideja par “dubulto maģistra grādu”. Tas nozīmē, ka karotāji tagad var uzmest dažas burvestības.



Ja esat pavisam jauns Hearthstone, jūs, iespējams, vēlēsities sagatavoties iestājeksāmenim, studējot augstskolā labākie Hearthstone klāji iesācējiem.